Alle uitjes op de kaart

Wel zo makkelijk!

Apenheul

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Lekker los in Apenheul!
Voor een uniek dagje uit kom je naar Apenheul. In het prachtige, groene dierenpark vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het grote bos kan je ze overal vinden. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken… Spot ze allemaal! Voor kinderen is er de gratis loslopende apen spotkaart met handige zoektips. Zo hoef je geen aap te missen!

Herken jezelf
Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Apenheul. Ontmoet de slimme orang-oetans, speelse bonobo’s en mis ook zeker de gorillapresentatie niet. Gegarandeerd een hoogtepunt van je bezoek! Kinderen kunnen door het hele park klimmen en klauteren. Nieuw dit jaar is het Na-aaphuis waar je zelf ontdekt hoeveel jij op een aap lijkt. En heb je onze biologische frietjes al geproefd? Onze liefde voor natuur zie én proef je namelijk ook terug in ons horeca-assortiment.

Verdien je eigen korting

Minder betalen voor je entreekaartje? Dat kan! In onze webwinkel kan je je eigen korting verdienen tot wel € 5,50 per persoon. Kom op een voordeeldag* of laat je vrienden via social media weten dat jij je kaartje voordelig op www.apenheul.nl hebt gekocht. Zo verdien jij je eigen korting!

Quick Contact

  • info@jadirectory.com
  • +1-202-555-0105

Connect With Us