Alle uitjes op de kaart

Wel zo makkelijk!

Copy of Wildlands - Emmen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In Dierenpark Emmen zijn, natuurlijk, de meest uiteenlopende dieren te bekijken. 
Alle dieren zijn ingedeeld naar het werelddeel waar ze hun oorsprong hebben. De werelddelen waar de dieren huizen: Afrika, Europa, Azië en Amerika. Op de website van Dierenpark Emmen kun je in het nieuws lezen wat er zoal in het park is gebeurd.
Het park bestaat uit twee gedeelten: Park Es aan de rand van het centrum en Park Centrum in het hart van Emmen. Park Es bestaat nu uit het werelddeel Zuid-Amerika. Daar is de meest spectaculaire attractie Playa Pinguïnos met de grootste groep Humboldt Pinguïns in een dierenpark. Ook de Wervelende Wereld, waar je op een interactieve manier de kracht van de natuur kunt ontdekken (bijvoorbeeld zelf een wervelwind maken, moet je een keer meegemaakt hebben. Neem dan meteen een kijkje bij de Living machine, een natuurlijke filter voor al het gebruikte water in het park.
Voor kinderen is Dierenpark Emmen een feest. Het park is namelijk uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke attractiepark van Nederland. Alles in het park is op kinderooghoogte. Overal zijn (inter-)actieve spelletjes en door het park verspreid liggen een aantal grote en kleine speeltuinen. Er is zelfs een kindermuseum en een kindertheater.


Quick Contact

  • info@jadirectory.com
  • +1-202-555-0105

Connect With Us