Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Amusementspark Tivoli

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Amusementspark Tivoli,

   ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

Superleuke evenementen in 2016
Ben jij klaar voor een dag vol avontuur? Kom dan langs op één van onze Dierendagen in juli en augustus. Ook de verjaardag van Tiffi en Toffi, onze vrolijke tweeling, wordt dit jaar weer een knalfeest! Wij sluiten het seizoen griezelend af tijdens Happy Halloween.

Giro d’Italia dag
Op zaterdag 7 mei komt de Giro d’Italia langs Park Tivoli! De hele dag is er dan ook leuke “Giro” animatie in het park. Naar verwachting zullen rond 15.00 uur de wegen rondom het park worden afgesloten. Direct na doorkomst van de renners rond 16.30 uur wordt het parcours weer vrijgegeven. Het park blijft, op die anderhalf uur na, de hele dag bereikbaar.

Tiffi & Toffi’s Verjaardag
Kom op 4 juni de verjaardag van Tiffi & Toffi vieren! Met tal van leuk verrassingen.

Tivoli’s Dierendagen
Tijdens Tivoli’s Dierendagen op 30 + 31 juli, 6 + 7 augustus en 13 + 14 augustus zijn er beestachtig veel leuke dingen te doen in het park.

Tivoli’s Happy Halloween
Kom van 15 t/m 30 oktober dagelijks gezellig griezelen tijdens Halloween in het park en doe mee aan de diverse activiteiten.

Tiffi en Toffi zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een meet & greet. Het hele seizoen zal bol staan van leuke animatie.

Kinderfeestjes
Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Park Tivoli. Wat is er nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in Park Tivoli. Wij hebben een speciaal Tiffi & Toffi feestpakket voor slechts € 16,- p.p. (entree park, Kidsbox met frietje mayo en frikandel, Tiffi & Toffi drankje, snoep en chips voor alle kinderen in een Tiffi & Toffi rugzakje, max. 1 rugzakje per feestje, en cadeautje voor de jarige).